top of page

Izabela și votul fiforos


Este cât se poate de evident ca PNL-ul are un singur adversar în Arad dincolo de propria-i dependență de starea psihică de moment a lui Ghiță.

E vorba de senatorul PSD Fifor, cel care a preluat, de o vreme, în mâinile sale conducerea discretei filiale arădene, încercând astfel sa coaguleze un pol de rezistență cât de cât la puterea simbolizată de fălcile înclestate ale PNL pe grumazul orasului.

Desigur, Ghiță nu se demite în a-l confrunta în direct pe Fifor. Are el pentru asta – ca toți care se cred providențiali, de altfel – căței si cățeluse care se reped la primul fluierat la pantalonii fluturând în jurul gleznelor adversarilor.

De această dată e vorba de o cățelusă simpatică foc, ce mai, o plăcere s-o vezi învârtindu-se în jurul gleznelor tale.

Chiar ne mirăm de ce nu i-a plăcut lui Fifor, de ce dorește s-o dea în judecată pentru calomnie pe jucăușa Izabela Rabotka, cea care a susținut că stie ea că senatorul a votat contra ridicării imunitații parlamentare a lui Oprea.

Când i s-a spus că stie prost, pentru că e de fapt iexact invers, adică, spre deosebire de unii penelisti acoperiti, el, Fifor, pesedist la vedere, a votat pentru ridicarea imunitații lui Oprea, Izabela a început să facă la fel cu cățelușa care, fiind încă neexperimentată, nu-și poate desprinde dințișorii din cracul pantalonului de care a mușcat întărâtată de fluieratul glumeț al stăpânului.

Și-a cerut scuze pe facebook, a zis ca ea nu stia cum e cu pozele manipulate, a mai schelălăit un pic, ce să facă în situația asta ingrată pentru orice cățelușă prinsă de bucata din care a mușcat fără minte.

Problema e că Fifor acesta, oltean și pesedist, este o bucațică cam mare pentru dințișorii încă fragezi ai Izabelei. Omul joaca în categorii superioare, pare pus pe fapte mari nu doar pe frigărui politice pe lângă Dragnea.

Iar dacă Ghiță stie asta, Izabela e încă naivă, cu ochii umezi la vederea stăpânului.

Noroc cu legea: mai nou, ce bine, calomnia nu este încriminată în codul penal.

Cățelusii si cățelușele de partid se pot hârjoni cât vrea mușchii stăpânilor și cât le țin puterile cu pantalonii străinilor de curtea lui Ghiță...



bottom of page